Praktische Info

Tarieven

Individueel € 85,00 (BTW vrijgesteld)

Relatietherapie p.p. € 65,00 (inclusief 21% BTW)

De genoemde tarieven zijn per uur. Een sessie duurt gemiddeld tussen de 1 en 1,5 uur. Betaling geschiedt achteraf middels een factuur. Deze factuur dient achteraf binnen 14 dagen per bank te zijn voldaan en kan tevens worden ingediend bij je ziektekostenverzekeraar.

Openingstijden

Afspraken vinden in principe plaats tijdens kantooruren. Het is echter ook beperkt mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken.

Kennismaking

Het is altijd mogelijk om geheel vrijblijvend een half uur kennis te komen maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt me bereiken op 06-24573033 of via het contactformulier voor het maken van een afspraak.

Vergoeding door ziektekostenverzekeraars

De meeste therapeuten in Nederland zijn niet BIG-geregistreerd en vallen daarmee, indien ze zijn aangesloten bij een beroepsvereniging, in het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Aandacht voor Jou is aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G., stichting EFT Nederland en het beroepsregister RBCZ, waardoor individuele therapie door vrijwel alle ziektekostenverzekeraars (deels) wordt vergoed. Relatietherapie wordt niet vergoed.

Als je een (uitgebreide) aanvullende verzekering hebt, dan is het mogelijk financieel voordeliger om een therapeut te zoeken die – zoals ik – in het aanvullende pakket valt. Je betaalt immers géén eigen risico. Afhankelijk van je zorgverzekering wordt een deel van de kosten vergoed. Dit kan een bedrag of percentage per sessie zijn, of een totaalbedrag. Dit, in tegenstelling tot de behandeling door een psycholoog waarbij sowieso allereerst het eigen risico in rekening wordt gebracht. Valt de behandeling achteraf duurder dan dien je dit zelf óók volledig bij te betalen.

De hoogte van vergoedingen staat meestal opgenomen in je aanvullende polis onder het kopje “alternatieve geneeswijzen”, “complementaire zorg” of “natuurgeneeskunde”.

Mocht je vragen hebben over je verzekeraar en/of je aanvullende polis, neem dan gerust contact op.

Inschrijvingen

Kamer van Koophandel Rotterdam: 24442712

BTW nummer: NL001963394B17

RBCZ lidmaatschapsnummer: Controleer via deze link

VBAG lidmaatschapsnummer: Controleer via deze link

AGB Zorgverlenersnummer: Controleer via deze link

AGB Praktijknummer: Controleer via deze link

I.v.m. het mogelijk risico op misbruik van registratienummers staan deze niet op de website vermeldt, echter wel op de factuur. Mocht je deze willen controleren dan staat het je vrij om de links te volgen of direct contact op te nemen met de betreffende organisatie.

Mocht je vragen hebben over je verzekeraar en/of je (aanvullende) polis, neem dan gerust contact op.

Neem contact op

2 + 9 =

Aarzel niet om contact op te nemen! 
Aandacht voor Jou gebruikt jouw gegevens uit het contactformulier enkel om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. 
Meer informatie vind je in de privacyverklaring.